За нас


Мениджърите и собственици на екипа на Anomakit езикови услуги имат над 10 години опит в писане и превеждане на различни видове текстове от и на френски и английски език.

Фред (франзуцин) говори четири езика и е живял в четири различни държави, владее перфектно два езикa (френски/английски), като и за двата има признати международни квалификации.

Жанет (англичанка) е живяла в чужбина в няколко държави над 20 години. Опитен учител, писател и преводач, тя обожава факта, че може да използва добре любовта си към езиците.

Работата им с езиците започнала в Мартиника през ранните 90-те години, когато Жанет работила като частен учител по английски език и двуезичен гид, повече опит бил придобит, когато Фред и Жанет живели в Англия, Франция и Андора, където придобиват допълнителни квалификации и увеличават опита си в обучението, писането и преводите. През това време те също научават и няколко езика за програмиране, включително html, JavaScript и css и стават уебмастъри, създавайки няколко двуезични и триезични уебсайта за себе си и за различни клиенти. След закупуването на собствен имот в България този разнообразен опит и знанията им влизат в употреба, като те стават фрийланс писатели и преводачи (специализирайки в английско/френско/английските преводи и писането на френски и английски).

Те са си изградили отлична репутация в Elance.com, Freelancer.com и Codeur.com, три от най-престижните фрийланс уебсайтове, и са формирали професионални работни отношения с други опитни писатели и преводачи от цял свят. 

Офисите на компанията за езикови услуги на Anomakit се намират в малко селище, близо до Велико Търново в България, всъщност в нашето село (нашата къща е точно съседната). Често нашата работа изисква от нас да работим денонощно, седем дни в седмицата, затова офисът в къщата до нас е много практичен.

 

Наименованието Anomakit и логото


Логото на Anomakit (проектирано от Фред и Жанет) използва цветовете на България; червено, бяло и зелено. Различните цветове представляват различните езици и преливането им един в друг представлява флуидността на добре написания текст.

Името 'Anomakit' идва от родното американско име на Жанет (баба й е била член на племето Тускарора).